• Кошик порожній!

Палатка "Fishing ROI" Vesta Куб зимняя утепленная (180*180*190см)

Модель: 49449

Ціна
8024.00 грн.
У наявності
Виробник:
Надійний напівавтоматичний намет-куб парасолькового типу досить значних розмірів, завдяки чому в ньому комфортно може рибалити до двох осіб. Каркас намету виготовлений із міцних та надійних склопластикових спиць діаметром 9,5 мм. Кожна сторона намету та стеля натягуються за рахунок окремих п'яти механізмів парасолькового типу, що дає рибалці максимально швидко і легко (буквально декількома рухами) встановити намет у робочий стан або зібрати його в чохол. Для зручності, в наметі передбачено два виходи, що відстібаються надійними застібками-блискавками (D-подібний вхід; висота – 140 см, ширина – 80 см), а також два вікна та регульоване вентиляційне вікно з вітровим клапаном, що забезпечує приплив свіжого повітря. Матеріал намету – морозостійкий (до -35°С), водонепроникний та зносостійкий поліестер Oxford, щільністю 210D з покриттям PVC. Таким чином, рибалок може бути впевнений, що у подібному наметі його буде захищено від холоду, снігу, вітру і навіть від дощу.

Вага11,3кг
Розмір180*180*190см
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Схожі товари
Шатер Tramp Lite Mosquito orang, Tramp
Виробник: Tramp
Модель: 51621

8316.00 грн.

У наявності
Шатро TrampLite Mosquito orangШатро Tramp Lite Mosquito являє собою великий шестигранний кемпінговий тент-шатро на міцному сталевому каркасі.Якщо вам в поході необхідно обладнати столову, кухню чи кают-компанію для збору мешканців туристичного табору, дана модель – ідеальний варіант.Розмір шатра 3...
Палатка Totem Carriage-3 (v2) TTT-016 Totem
Виробник: Totem
Модель: 56051

3399.00 грн.

У наявності
Намет Totem CarriageУніверсальний тримісний намет Totem CARRIAGE 3. Тридугова модель конструкції "напівсфера" з просторим тамбуром збільшеної довжини і одним входом.Час використання: весна, літо , осінь.Призначення: нескладні походи, риболовля, відпочинок на природі.Особливості:- великий подовжений ..
Палатка Totem Tepee-3 (v2) UTTT-026 Totem
Виробник: Totem
Модель: 56053

2780.00 грн.

У наявності
Універсальний намет Totem TEPEE 3 (V2)Легкий літній намет з одним входом і невеликим тамбуром.Призначення: для нескладних коротких походів та відпочинку на природі.Час використання: з травня по вересеньОсобливості:Двошаровий наметВхід спального відділення продубльовано москітною сіткоюДва вентиляц..
Палатка Tramp Lair 4 (v2) зеленая TRT-040 Tramp
Виробник: Tramp
Модель: 56045

7333.00 грн.

У наявності
Намет Tramp Lair 4 (v2)Оновлена версія універсального туристичного чотиримісного намету Tramp LAIR 4 (V2).Тридугова модель конструкції "напівсфера" з просторим тамбуром і двома входами.Гарне рішення для походів з тривалими стоянками на одному місці.Модель популярна серед дитячих туристичних клубів з..