• В корзине пусто!

Конопля подрібнена (натуральна) банка 1л,"3KBaits"

Модель: 70656

Цена
165.00 грн.
Товар продан
Производитель:
Суміш термічно оброблених подрібнених зерен конопель використовується як самостійний продукт, так і в комбінації з сухими сумішами "KATYUSHA", "Мамалига", пеллетса, бойлеса і при правильному застосуванні в мішечках PVA, для різноманітності на «прикормочному столі». "Конопля" дозволяє залучати різноманітну рибу з великих дистанцій, зробивши прикормку більш ароматною і поживною.

Упаковка: банка - 1л.
Последние отзывы

Нет отзывов об этом товаре.

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Похожие товары
Кукуруза ROBIN "Ананас" 200мл. ж/б
Производитель: ROBIN
Модель: 52874

35.00 грн.

В наличии
Кукурудза Робін консервована з цілих зерен зі смаком Ананасу – виготовляється безпосередньо в банках, зерна проходять спеціальну термічну обробку, що забезечує максимальне збереження поживних властивостей та аромату продукту. Використовується в якості самостійної насадки або в поєднанні з бойлами, п..
Кукуруза ROBIN "Конопля" 200мл. ж/б
Производитель: ROBIN
Модель: 52877

35.00 грн.

В наличии
Кукурудза Робін консервована з цілих зерен зі смаком Конопель – виготовляється безпосередньо в банках, зерна проходять спеціальну термічну обробку, що забезечує максимальне збереження поживних властивостей та аромату продукту. Використовується в якості самостійної насадки або в поєднанні з бойлами, ..
Кукуруза ROBIN "Мед" 200мл. ж/б
Производитель: ROBIN
Модель: 52876

35.00 грн.

В наличии
Кукурудза Робін консервована з цілих зерен зі смаком Меду – виготовляється безпосередньо в банках, зерна проходять спеціальну термічну обробку, що забезечує максимальне збереження поживних властивостей та аромату продукту. Використовується в якості самостійної насадки або в поєднанні з бойлами, пеле..
Кукуруза ROBIN "Тутти-Фрутти" 200мл. ж/б
Производитель: ROBIN
Модель: 52875

35.00 грн.

В наличии
Кукурудза Робін консервована з цілих зерен зі смаком Тутті-Фрутті – виготовляється безпосередньо в банках, зерна проходять спеціальну термічну обробку, що забезечує максимальне збереження поживних властивостей та аромату продукту. Використовується в якості самостійної насадки або в поєднанні з бойла..